insesti

Nautin nuoresta naisesta

Nimeni on Hannu. Olen 42-vuotias ja minulla on tytär, joka on melkein 19-vuotias. Olen eronnut ja asunut yksin noin kahdeksan vuotta. Tyttäreni tuli poikakaverinsa kanssa istumaan iltaa seurakseni ja he aikoivat myös yöpyä toisessa makuuhuoneessani.

 

Tyttäreni ilmestyi poikakaverinsa kanssa ovelleni ja soitti kelloa. Menin avaamaan ja näin, kuinka tyttäreni oli pukeutunut valkoiseen kesämekkoon, joka oli mielestäni aika syvään uurretulla kaula-aukolla. Huomasin, kuinka viivähdin hetken siinä, kun katsoin, kuinka paljastava se oli. Pystyin näkemään reilusti tyttäreni rintojen väliin. Päätin, että tuollaisiahan nuo nykyajan vaatteet olivat, mutten voinut olla tuntematta itseäni vanhaksi, kun tyttärenikin oli jo noin muodokas aikuinen nainen.

 

He kävelivät ohitseni ja suuntasivat keittiöön kaljakorin kanssa. Siinä kävellessäni heidän perässään näin tyttäreni mekon läpi, että hänellä oli stringit. Taas ajatus jäi harhailemaan mieleeni, kuinka paljastavasti hän oli pukeutunut mennessään ulos. Huomasin nauttivani siitä, että arvioin tytärtäni. Tunsin vatsani kääntyvän, koska tajusin ajatelleeni tytärtäni eroottisesti. Tein kaiken työn päästäkseni noista ajatuksista irti paljastumisen pelossa.

 

Siirryimme takaterassille, missä kohotimme maljan hauskalle illalle. Aloitimme illan kevyesti naukkailen ja grillaten pihvejä. Kysyin, kiinnostaisiko ketään sauna, jos lämmittäisin. Tyttäreni ja hänen poikakaverinsa ilmoittivat olevansa halukkaita mennä löylyttelemään. Kerroin heille, että he voivat mennä ensin, kun heitä oli kaksi ja sillä aikaa minä pitäisin huolen pihveistä. He lähtivät siitä makuuhuoneeseen ja hetken päästä tulivat ulos pyyhkeet ympärillään.

 

Tunsin, kuinka halusin piipahtaa heidän makuuhuoneessaan. Kävelin saunan ja pesuhuoneen ohi, kun tyttäreni Niina kikatti siellä. Pääsin makuuhuoneen ovelle ja avasin sen varovasti melkein kuin joku voisi olla siellä. Luultavasti tämä johtui siitä, että tiesin olevani tekemässä väärin. Katselin, kuinka Niinan poikakaverin vaatteet olivat mytyssä lattialla ja Niinan nätisti taitettuna sängyllä.

 

Tiesin etsiväni tyttäreni valkoisia stringejä. Löysin ne mekon alta. Katselin niitä. Ne olivat kauniit, pitsisomisteiset. Siirsin ne lähemmäksi kasvojani, nuuhkaisin etumusta ja sain Niinan parfyymin tuoksun nenääni. Tunsin, kuinka housuissani alkoi olla eloa. Siirryin stringien sisäpuolelle, erityisesti pillun kohdalle, laitoin ne nenääni kiinni, missä oletin Niinan pillun olleen. Ne tuoksuivat ihanalle naiselle ja hänen parfyymilleen. Huomasin nenäni kärjen olevan vähän kostunut ja lähemmän tutkimisen jälkeen tajusin stringien olevan märät pillun kohdalta. Siis Niina oli ollut kuumana tullessaan. Ehkä heillä oli ollut pientä peliä autossa ja tämän takia ne olivat kosteat.

 

Tajusin vapisevani kiihkosta työntäessäni kieltäni kohti tuota kosteaa kohtaa stringeissä. Lipaisin kielelläni ja maistoin oman tyttäreni kiimanesteitä. Silloin vasta tajusin unohtaneeni kokonaan ajankulun. Juoksin kiireesti takaisin terassille ja toivoin, etten olisi ollut polttanut pihvejä. Minun onnekseni en ollut.

 

Pihvit olivat valmiit ja käänsin grillin hiljaiselle lämmölle odotellessani Niinaa ja hänen poikakaveriaan saunasta. Avasin kaljapullon ja istuin alas katsomaan auringonlaskua, joka mukavasti lämmitti kasvojani.

“Sauna on vapaa”, Niina huikkasi.

 

“Kiitos, kulta”, vastasin. Vasta silloin tajusin, että olin käyttänyt sanaa, jolla kutsuin häntä, kun hän oli ollut nuorempi.

Minä siirryin saunaan kaljani kanssa. Katselin levollista kulliani ja sanoin, “Ehkäpä saatetaan saada nuorta pillua, jos käy tuuri”. Sen sanottuani pelkkä ajatuskin sai kullini nostamaan päätään.

 

Kävin äkkiä saunassa ja palasin terassille, missä nautimme pihveistä, ranskalaisista perunoista ja kaljasta. Katselin nyt Niinaa vähän enemmän helpottuneena ja näin, kuinka hän oli laittanut tiukan minihameen ja topin päällensä. Syönnin jälkeen siirryimme sisään sohvalle juttelemaan ja nauttimaan paukuista, jotka olin tehnyt. Niina ja Janne, hänen poikakaverinsa, istuutuivat sohvalle ja minä vastakkaiselle puolelle nojatuoliin. Siinä me juttelimme niitä ja näitä, vähän töistä ja vapaa-ajan puuhista, kun tyttäreni yhtäkkiä täräytti kysyen, “Isä, mites on sun naiselämä?”

“Ei ole oikein ollut aikaa kenellekään noin vuoteen”, vastasin.

 

Janne heitti kommenttinsa aivan suoraan pöydälle ja sanoi: “En vois kuvitella olevan ilman naista noin kauaa.”

“Kaikkeen tottuu”, vastasin.

Huomasin, kuinka Niinan katseessa oli sääliä ja jostain syystä minulle heräsi tunne, että hän oli huomannut eron, miten jätin hänen pikkuhousunsa.

“Minun on mentävä paskalle”, Janne sanoi ja lähti.

“Hän on aika suorapuheinen kaveri”, tuumasin Niinalle.

 

“Se on tosi kiva, kun tietää, mitä se aina aattelee”, Niina vastasi. Sitten hän jatkoi: “Huomasin, kun tultiin takaisin saunasta, että stringini olivat vaihtaneet paikkaa. Isää, kävitkö huoneessa ja koskit pikkuhousuihini?”

Menin punaiseksi ja yritin änkyttää. “Eee… En, tota, minun piti katsoo pihvien perään.”

Niina jatkoi samantien ja sanoi: “Kyllä minä, isä, ymmärrän, jos kävit. Olihan mulla niin paljastava asu, kun tulin”.

Minä päätin olla rehellinen ja sanoin: “Anteeksi, kulta, en voinut itselleni mitään, kun huomasin, kuinka olit kasvanut ja kauniisti pukeutunut”.

 

Niina nousi ylös sohvalta ja näin vilahduksen hänen stay-upeistaan ja reisistään. Hän käveli suoraan viereeni ja istui käsinojalle. “Minulla on yksi kaveri, Miia, joka on aina tykänny sinusta ja se varmaan haluisi auttaa sinua”, hän sanoi. Hän laittoi kätensä minun reidelleni ja taputti. “Menen soittamaan välittömästi sille ja kysyn, jos se voisi tulla tänne”, hän sanoi, nousi ja lähti.

Pian Niina tuli takaisin. “Miia oli lähtenyt viikonlopuksi vanhempien mökille, mutta älä huoli, kyllä minä pidän sinusta huolta, isä.”

Janne tuli takaisin vessasta ja me jatkoimme ryyppäämistä. Janne alkoi hiplata Niinaa ja sanoi: “Mennäänkö jo? Haluun päästää pukille.”

“Istutaan tässä vähän aikaa. Kyllä me ehditään”, Niina vastasi.

 

Jatkoimme juomista ja huomasin, kuinka Janne alkoi nuokkua ja Niinakin alkoi olla aika hiprakassa. Itsekin tunsin olevani aika mukavassa. Sitten Janne sammui. “Pitäiskö se viedä sänkyyn?” kysyin Niinalta.

“Viitsisitkö, isä?” Niina kysyi.

“Yhdellä ehdolla. Tanssi kanssani illan viimeisen tanssin”, vastasin. Niina lupautui.

Vein Jannen sänkyyn ja tulin takaisin. Laitoin hitaan kappaleen soimaan. Kävelin Niinan eteen ja sanoin: “Saisinko luvan, kaunis neiti”. Niina nousi ja otti kaulastani kiinni ja painoi päänsä rintaani vasten ja sanoi: “Kiihottivatko minun stringit sinua?” Olin niin hurmiossa, että melkein unohdin vastata.

“Huomasin, että olit ollut märkä ja maistoin vähän niitä myös”, sanoin. Niina irtaantui minusta ja sanoi: “Hyi, isä. Olen tyttäresi. Kuinka voit?”

 

“Anteeksi, kulta, en ole ollut naisen kanssa vuoteen”, sanoin ja käännyin kävelläkseni pois häpeässä. Niina otti minua kädestä kiinni ja sanoi: “Eipä kai siinä mitään pahaa ole, kun se ei ollut mitään intiimimpää”. Hän jatkoi: “Tule tänne, niin tanssitaan tämä kappale loppuun.” Otin hänet takaisin kainaloon ja tanssimme lähekkäin. Niinan vartalo tuntui niin hyvältä ja hän tuoksui niin ihanalta.

 

Kun siinä ajattelin asioita, käteni alkoivat liukua alas pitkin Niinan selkää kohti hänen peppuaan. Puristin hellästi pakaraa ja se sai taas Niinan irtaantumaan.

“ISÄ, mitä sinä luulet tekeväsi?”

Pyysin taas anteeksi ja sanoin: “Mutta sinähän sanoit, että sinä pidät minusta huolen.”

“Tarkoitin, että hommaan sinulle jonkun, ketä vapauttaa sinut paineista.”

“On kai minun paras mennä nukkumaan, etten enempää nolaa itseäni.”

 

Lähdin kävelemään kohti minun makuuhuonettani, kun Niina huusi perään. “Voin tanssia sinulle, jos haluat ja voit itse masturboida katsellessa, mutta vain, että pidetään tämä meidän välisenä juttuna.”

Käännyin ympäri. “Parempi sekin on kuin ei mitään”, sanoin.

 

Niina laittoi vähän nopeampaa musiikkia ja siirsi kahvipöydän sivuun ja minä istuin sohvalle. Niina alkoi tanssia. Minä olin vähän jännittynyt enkä ottanut vielä kulliani ulos. Niina tanssi niin seksikkäästi edessäni, että huomasin, kuinka kullini alkoi kovettua. Hieroin kulliani housujen päältä samalla, kun katsoin Niinan tanssia.

 

Niina riisui minihameensa ja paljasti kauniin peppunsa minulle. Näin, että Niinalla oli mustat stringit ja mustat stay-up-sukat. Hän pyöritti peppuaan aivan naamani edessä samalla hieroen tissejään topin päältä. Hän nosti topin ylös ja vapautti nuo kauniit d-kuppi-tissinsä. Minun oli pakko ottaa kulli ulos. Niina kääntyi ympäri ja näin, kuinka hänen kaunis pillunsa ja ajellut huulensa näkyivät läpi ohuista stringeistä. Hän hieroi toisella kädellään rintojaan ja toisella pilluaan stringien päältä. Hän oli niin kaunis. En voinut uskoa, että siinä minä runkkasin ja katselin oman tyttäreni alastonta vartaloa kiihottuneena kulli kädessä.

 

Niina kävi eteeni lattialle makaamaan. Ensin hän kävi vatsalleen ja osoitti pepun minua kohti. Hän pyöri ja nosteli herkkupeppuaan ylösalas edessäni. Minulla oli vaikea olla koskematta tuota ihanaa naista, mutta tiesin, että hän oli jo varoittanut minua monta kertaa siitä, että oli oma tyttäreni. Aina Niinan nostaessa reittään sain nähdä vilauksen myös hänen häpykummustaan ja paljaista pillunhuulistaan.

 

Niina kääntyi lattialla ympäri ja makasi nyt selällään haarat minuunpäin auki. Hän puristeli noita suuria ihania tissejään pyörittäen sormiaan kovettuneiden nänniensä ympärillä. Tunsin, kuinka kiihotuin tästä tilanteesta ja sanoin: “Kulta, laita käsi housuihisi ja hiero ihanaa pilluasi.” Niina liikutti kättään kohti stringien kuminauhaa kiusoittellen minua.

 

“Näinkö, isä?”

“Juuri noin, kulta, juuri noin. Aah, sinä olet niin kaunis. Haluaisin vähän koskea, saanko?”

Niina oli hetken hiljaa. “Kai se on okei, jos vähän koitat minun tissejä ja pillua, mutta housujen päältä”. Saman tien hän jatkoi: “Mutta muista vain vähän ja tästä ei puhuta kenellekään.”

 

Siirryin lattialle Niinan viereen ja vein vapisevan käteni tyttäreni tissille. Hän voihkaisi, kun kuljetin sormeni nännien yli hellästi puristaen. Aloin kuljettaa toista kättä kohti oman kullan häpykukkulaa. Saavutin kohteeni ja tunsin tarkasti rajatun ihanan karvakolmion ohuen kankaan läpi. Siirryin alemmas kohti pillunhuulia ja tunsi jo, kuinka kosteus oli tullut läpi kankaasta. Tuntui, että olisin jo voinut laueta, niin ihanalta tämä kielletty hedelmä tuntui. Hellästi liikutin sormiani edestakaisin pillunhuulien päällä ja tunsin, kuinka Niinan keho värähteli. Lisäsin hieman painetta kädelläni ja nyt sormeni uppoutuivat vähän jo huulien väliin ja tunsin, kuinka pystyin jo erottamaan hänen klitoriksensa.

 

Niinan hengitys oli kiihtynyt ja kuulin, kuinka hän välillä ynähti hiljaa. Sitten hän otti kädestäni kiinni. “No niin, nyt olet saanut koskea”, hän sanoi.

“Anna, kun kosken vähän lisää, ehkä paljasta pillua?” pyysin.

“ISÄ”, hän kiljaisi. Annoin periksi ja palasin sohvalle katselemaan.

 

Niina jatkoi itsensä hyväilemistä edessäni, nyt työntäen kätensä stringien alle ja tehden samoin kuin minä tein. Niina siirsi stringinsä alas polvitaipeisiin ja sain nähdä kauniin pillun paljaana. Katselin aivan hurmiossa. Hän hieroi toisella kädellään klitorista ja työnsi toisen käden kaksi sormea pilluunsa ja alkoi pumpata niitä edestakaisin. Nyt myös Niina alkoi huohottaa ja voihkia.

“Aah aaaah oooh, tuntuu tosi hyvälle. Tykkäätkö katso pilluani, isä-rakas?”

“Tykkään, kulta. Mä haluaisin nuolla sun pillua”, vastasin.

 

Niina ei vastannut, vaan jatkoi hyväilyjään. Hän sulki silmänsä ja voihki niin kiimaisesti, etten voinut auttaa. Päätin, että minun oli pakko saada maistaa tuota nuorta pillua. Varovasti siirryin sohvalta alas Niinan jalkojen eteen ja katsoin, oliko hän vielä täysin keskittynyt masturboimaan. Hän oli, vielä silmät kiinnikin. Hitaasti siirsin kasvojani kohti tuota herkullisen näköistä pillua, kunnes olin aivan muutaman sentin päässä. Tiesin, että hän saattaisi yrittää estää, jos en tekisi sitä nopeasti, joten tuumasta toimeen. Minulla kävi tuuri. Juuri kun olin siirtämässä huuliani pillulle, Niina siirsi kätensä tissien hyväilyyn. Nyt minulla oli tie vapaa hänen kuumaan, märkään pilluunsa. Nopeasti upotin kasvoni jalkojen väliin ja imaisin pillun huulet suuhuni. Niina havahtui.

“Mitä sinä oikein meinaat? LOPETA.”

 

Minä en vastannut, vaan jatkoin Niinan pillun nuolemista. Minä kosketin kielelläni hänen klitoristaan ja hän värähti. Jatkoin klitoriksen nuolemista ja Niina yritti työntää päätäni pois. “Isä, lopeta, ei me voida. Yymh aaah, tämä on väärin. Oooh, se tuntuu hyvälle, aaah uuuuh”.

 

Minulla ei ollut aikomustakaan lopettaa, vaan jatkoin pillun hellimistä ja viimein Niina antoi periksi. Hän siirsi kätensä tisseilleen ja alkoi hieroa niitä ja valitti: “Isä, syö sun oman kullan pillua, aaaaahhh… Sinä tunnut niin ihanalle. Työnnä kielesi minun pikkupilluun yyymhh. Minulta kohtaa tulee.”

 

Työnsin sormen sisään Niinan pilluun ja tunsin, kuinka märkä hän oli. Aloin nussia sormella hänen pilluaan samalla nuollen ja imien klitorista. Niina alkoi täristä ja kiljui kovaa: “Isä, minulta tulee. Sinä olet niin ihana, aaaaahhhh oooohhhh…” Tunsin, kuinka koko Niinan keho jännittyi orgasmin kourissa. Käytin tilaisuutta hyväkseni ja nousin ylös. Pudotin housuni ja laskeuduin takaisin Niinan jalkojen väliin. Ohjasin kullini hänen kuuman pillunsa huulille. Hitaasti aloin painua Niinan kuumaan pilluun, kunnes saavutin pohjan. Hän yritti taas ja sanoi: “Isä, mitä? Sinä olet minun sisällä. Sinä nussit omaa tytärtä.”

 

“Kulta, sinulla on niin ihana pillu, että en voinut vastustaa”, vastasin. Aloin hitaasti liikkua Niinan pillussa pitkin vedoin. Olin ihan huumaantunut tilanteesta ja huohotin Niinan korvaan: “Sun oma isä hoitaa omaa pikku tyttöään, uuuhh… Sinulla on niin kuuma ja tiukka pillu.”

 

“Nai minua, isä, nai omaa kultaasi, aaahh kovempaa… Lisää… Minä haluan sun ison kullin pohjaan asti.”

Nain kuin hullu tytärtäni. Kova litinä märästä pillusta täytti huoneen. Aloin voihkia: “Kulta, minulta tulee kohta, ooohh, sinun pillu on paras, uuuuhhh…”

 

“Minä haluan, että sinä tulet minun sisään. Haluan tuntea sinun spermat sisälläni”, Niina sanoi ja jatkoi: “Nussi minua, kovempaa… Minulta tulee… Nyt ISÄÄÄ, OOOHHHH AAAAHHHH.” Niinan pillun väristykset ja ulvomiset saivat minutkin tulemaan. “Minä tulen kanssa, AAAAHHHHH UUUUUHHHH.”

 

Jäimme siihen makaamaan. “Sinä olet ihana, kulta. En halua, että pyydät ketään pitämään huolen minusta”, sanoin Niinalle.

“Mutta haluan”, Niina vastasi.

“Haluan sinut, kulta”, minä jatkoin. “Haluan vain sinut.”

Niina oli hetken hiljaa. “Ei me voida. Se ei ole oikein.”

“Ei kenenkään tarvitse tietää. Minä rakastan sinua.”

 

Niina oli aivan sekaisin tilanteesta. “Mitäs Janne?”

“Voit jatkaa olla Jannen kanssa, mutta tulet minun luokse asumaan, jooko?”

Taas Niina mietti hetken. “Isä, en halua Jannea. Haluan sinut. Sinä olet paras. Haluan olla vain sinun kanssa.”

“Selvä. Kerrotaanko Jannelle huomenna, että et halua jatkaa suhdetta?”

“Kerrotaan vaan. Häntä ei mikään muu kiinnosta kuin nussiminen. En usko, että edes välittää”, Niina sanoi.

 

Olin onneni kukkuloilla. Halasin tytärtäni. “Hän ei tiedä, mitä hän menettää. Olen maailman onnellisin isä ja mies”. Nousimme ylös lattialta ja kysyin: “Lähdetkö suihkuun kanssani?”

 

“Anna minä tarkistan, että Janne nukkuu vielä”, Niina vastasi.

“Hän ei herää ennen puoltapäivää huomenna”, sanoin.

“Mitä tarkoitat?”

“Heti kun tulin takaisin pikkuhousujesi luota, päätin, että yrittäisin saada rakastella kanssasi, mutta sitä ennen minun pitäisi järjestää Janne pois tieltä.”

Niina oli aivan hämillään. “Halusit minua jo silloin?”

“Tottakai, rakas. Siksi tein Jannen paukut extralisukkeella”, vastasin.

 

Menimme suihkuun yhdessä ja pyysin voivani pestä Niinan. Sain luvan ja aloin saippuoida Niinaa. Ensin selän ja siitä käteni siirtyivät Niinan rinnoille hieroen niitä. Tunsin, kuinka Niina nojautui minua vasten ja kietoi kätensä niskani ympärille. Näykin Niinan kaulaa ja hieroin hänen kauniita rintojaan. Käänsin Niinan ympäri ja suihkutin saippuat pois tisseiltä ja imaisin nännin suuhuni. Kuulin, kun Niina huohotti ja sanoi: “Ooohh isä, miten sinä voit osata niin ihanasti…”

 

Kuljetin kieltäni alaspäin pitkin Niinan vatsaa, alas pillulle. Imaisin Niinan turvonneita häpyhuulia. Maistoin samalla oman spermani maun, mutta en antanut sen haitata tilannetta. Nuolin Niinan ihanaa turvonnutta pillua. Nostin Niinan toisen jalan olkapäälleni saadakseni paremman näkymän ja pystyäkseni nuolemaan paremmin. Työnsin kieleni Niinan pilluun. Niina ynähti. Jatkoin pillun nuolemista hetken ja sitten nousin ylös ja pyysin Niinaa ottamaan suihin. Niina polvistui eteeni ja otti kullini huuliensa väliin. Hän imi sitä kevyesti ja samalla pyöritti kieltään kullinpään ympärillä. Aloin voihkia ja sanoin: “Kulta, sinun suu tuntuu niin hyvälle, että sinun pitää lopettaa. Muuten minulta tulee sinun suuhun.”

“Ei se haittaa”, hän vastasi, “haluaisin maistaa sitä muutenkin”.

“Haluan nussia sinua takaapäin nyt.”

“Niin minäkin haluan tuntea sinun paksun kullin sisälläni”, Niina sanoi.

 

Nostin Niinan ylös ja kannoin hänet saunaan, missä hän kääntyi lauteita vasten niin, että pääsin työntämään kullini takaapäin hänen ihanaan pilluunsa. Aloitin nussimisen hitaasti kiihdyttäen tahtia. Märkä pillun litinä sai minut kiihdyttämään tahtia lisää. Niina voihki.

“Oooohhh uuuuuhhh… Tämä on eka kerta, kun rakastelen saman tunnin aikana uudestaan. Isä, nussi minua… Nussi minua kovaa… Aaahhh…”

 

Minä nain ja huohotin. “Kulta, olet parempi kuin kukaan muu nainen. Anna minun nussia sinua, ooohhh, kulta”. Hidastin naimisen tahtia ja aloin naida pitkiä ja hartaita työntöjä. Niina alkoi kiihkeästi voihkia.

 

“Minulta tulee taas… AAAAHHHH YMHHHHHH… Älä lopeta… Nussi minua… Oooohhhhh… Uiuuuuiiii”, Niina uikutti saadessaan voimakkaan orgasmin. Vedin kullini ulos Niinan pillusta ja hieroin sen märkää päätä Niinan suloiseen peppureikään liukastaakseni sen, jotta voisin nussia Niinaa peppuun. “Minua ei ole koskaan nussittu sinne”, Niina sanoi. Lupasin olla hellä. Aloin varovasti työntää kullia peppuun ja Niina sanoi: “Sattuuu, aaauuh…” Jatkoin työntämistä ja vihdoin sain kullini kokonaan sisään. Olin paikallani.

“Sattuuko vielä, kulta?”

“Ei niin paljon”, hän sanoi ja antoi luvan alkaa liikkua hiljaa. Niinan peppu oli niin tiukka, että olin melkein valmis ruiskuttamaan nesteeni sinne. “Nyt ei enää satu niin. Haluatko nussia kovempaa?” Niina kysyi.

“Haluan, rakas”, sanoin.

 

Kiihdytin tahtia ja samalla työnsin alakautta ssormeni Niinan pilluun ja nain sitä sormilla, kun nussin kullilla peppua. Ei kestänyt kovin kauaa, kun huomasin Niinan huohottavan nopeasti ja uikuttavan. “Minä en kestä enää, Tämä on liian ihanaa. Nussi kovempaa!” Ja minähän nussin. Sitten tunsin, kuinka Niinan vartalo jännittyi ja hän kirkaisi niin kovaa, että luulin Jannenkin heräävän siihen. Niina tärisi kuin haavanlehti ja minä jatkoin pepun naimista, kunnes tunsin minultakin lähtevän. Survaisin kullini pohjaan asti ja kuulin, kun Niina kiljahti. Tunsin, kuinka kullini nyki pumpatessaan spermat Niinan peppuun.

Käänsin Niinan ympäri. “Tämä on ollut elämäni paras kokemus ja toivon, että se ei koskaan lopu. Haluan, että olet naiseni”, sanoin.

“Olen sinun naisesi ja kiimainen tyttäresi”, Niina vastasi. “Minä rakastan sinua.”

“Niin minäkin rakastan sinua”, vastasin.

 

Peseydyimme ja menimme minun sänkyyni nukkumaan. Niina käpertyi kainalooni ja nukahti. Katselin tuota kaunista olentoa ja ajattelin unelmani juuri toteutuneen ja nukahdin.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s